Tweedehands spannende boeken… heerlijk griezelen!

Af en toe is het heerlijk om lekker op de bank of de tuin in te duiken met een heel spannend boek. Het is daarom fijn dat ook tweedehands spannende boeken in een grote sortering bij Betty’s Boek Boetiek te vinden zijn. De tweedehands boeken zien er allemaal nog prachtig uit, dat blijft een vereiste van Betty’s Boek Boetiek. Ze zijn echter nog steeds erg betaalbaar en wie weet ontdekt u op deze manier eens een andere schrijver.

Tweedehands spannende boeken van Nederlandse schrijvers

Bijna direct vooraan in de grote boekenkasten van Betty’s Boek Boetiek staat een hele serie Baantjer-boeken. Dit zijn tweedehands spannende boeken van een Nederlandse schrijver (Appie Baantjer). De serie is al erg lang geleden begonnen, maar de verhalen, bijna altijd gesitueerd in Amsterdam, blijven tot de verbeelding spreken. Dit zijn tweedehands spannende boeken die gemakkelijk in een handtas meegenomen kunnen worden. Bijvoorbeeld wanneer u met het openbaar vervoer gaat reizen. Natuurlijk vindt u bij Betty’s Boek Boetiek ook tweedehands spannende boeken van andere Nederlandse schrijvers, denk dan aan Esther Verhoef, Tim Krabbé, Suzanne Vermeer, Jan Kremer, Saskia Noort, Maarten ’t Hart, Loes den Hollander en vele anderen. Heeft u een boek gelezen van een bepaalde schrijver en wilt u meer lezen van deze schrijver? Betty’s Boek Boetiek helpt u aan nog meer tweedehands spannende boeken van dezelfde schrijver.

Tweedehands spannende boeken van Scandinavische schrijvers

Eigenlijk al sinds de Millennium-trilogie van Stieg Larsson in 2005/2006 op de markt kwam zijn spannende boeken van Scandinavische schrijvers in opkomst. En dus ook de tweedehands spannende boeken van deze Scandinavische schrijvers. De boeken worden met minder vaart geschreven dan de Amerikaanse en Engelse spannende boeken, er is meer aandacht voor de omgeving waarin de verhalen zich afspelen. Toch zijn ook de spannende boeken van Scandinavische schrijvers een aanrader. Probeert u er gewoon eens één, Betty’s Boek Boetiek kan u ook hiermee op weg helpen.

Tweedehands spannende boeken

Tweedehands spannende boeken voor de jeugd

Ook op het gebied van tweedehands spannende boeken voor de jeugd kunt u érg goed bij Betty’s Boek Boetiek terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan de complete serie Harry Potter. Deze boeken bestaan al weer 20 jaar, maar blijven aantrekkelijk en erg goed leesbaar voor jong(er) en oud(er). Maar ook de boeken van Tosca Menten (Dummie de Mummie) en Paul van Loon (Dolfje Weerwolfje) en R.L. Stine (Kippenvel) blijven fijn om in (voor) te lezen. Ook hier geldt dat Betty’s Boek Boetiek u graag verder helpt aan een volgend boek in de serie óf aan een nieuwe serie.