Betty’s Boek Boetiek is ook op Facebook te vinden

Op Facebook vindt u veel nieuwtjes van en over uw familie, vrienden, kennissen
en bedrijven. Ook Betty’s Boek Boetiek is op Facebook te vinden. En dat is goed nieuws! Want Betty’s Boek Boetiek deelt leuke nieuwtjes over boeken die te maken hebben met de actualiteit, nieuw ingekomen boeken en leuke win acties. Wanneer u de Facebookpagina van Betty’s Boek Boetiek een duimpje omhoog geeft en blijft volgen ziet u vanzelf de berichten in uw tijdlijn verschijnen. Voor u het weet heeft u misschien wel een boek gewonnen!

Facebook

Recensies op de Facebook pagina van Betty’s Boek Boetiek

Wanneer u een aankoop heeft gedaan in de winkel nodigen wij u van harte uit een recensie te plaatsen op de Facebookpagina van Betty’s Boek Boetiek. Het is altijd fijn om terugkoppeling te krijgen van tevreden klanten. U kunt er voor kiezen om iets te schrijven over uw ervaring in de winkel, maar ook wanneer u alleen een of meerdere sterren uitdeelt zijn we blij met uw recensie. De recensies zijn tot nu toe louter positief en dat geeft natuurlijk wel aan dat mensen √©cht tevreden zijn over de kwaliteit en de vari√ęteit van de boeken in de winkel.

Stuur een persoonlijk bericht naar Betty’s Boek Boetiek

Natuurlijk kunt u via deze site een vraag stellen of een opmerking maken, kijk hiervoor onder het kopje “contact“. Maar wist u dat Betty’s Boek Boetiek ook via een persoonlijk bericht op Facebook te bereiken is? Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een vraag heeft over een bepaald boek of een bepaalde serie. Zo kunt u gemakkelijk contact leggen met de winkel en worden uw vragen snel beantwoord. U kunt uw vragen natuurlijk ook openbaar stellen op de Facebookpagina, zeker wanneer het om meer algemene vragen gaat is dat ook voor anderen misschien handig.

Tweedehands boeken winnen bij Betty’s Boek Boetiek

Iedere week wordt op vrijdag het te winnen boek op de Facebookpagina van Betty’s Boek Boetiek geplaatst. Veel win acties op Facebook zijn lastig omdat u moet onderbouwen waarom juist u het artikel zou moeten winnen. Zo werkt het bij Betty’s Boek Boetiek niet. Door dit bericht te “liken” en/of te delen kunt u de trotse winnaar van het boek worden. Op woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina. Op deze manier kan het u zomaar gebeuren dat u een boek wint. En als u dat boek dan komt halen, dan kijkt u natuurlijk gelijk of er nog meer van uw gading te vinden is in de winkel.